Zweedse Balletjes

Zweedse Balletjes
Als je de titel zo leest zou je denken dat ik vandaag naar een groot Zweeds woonwarenhuis ben geweest. Gelukkig niet, al die drukte op tweede pinksterdag. We hebben gewoon een makkelijke maandag gehouden. Zweedse balletjes van de AH, erbij aardappelschijfjes uit de Actifry en een Ceasar salade.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel