Kip Kiev

Kip Kiev
Ingrediënten: 3 kipfilets, Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden, zout, peper, rauwe ham, 1 ei, paneermeel, geraspte belegen kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 3 kipfilets open en bestrijk met een flinke laag Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden. Vouw de kipfilets dicht en bestrooi met zout en peper. Omwikkel elke kipfilet met 3 plakjes rauwe ham. Haal de kipfilets vervolgens door een geklutst ei en daarna door een mengsel van geraspte kaas en paneermeel. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Strooi nog wat extra geraspte kaas over de kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en friet. Eet smakelijk!


2 reacties op “Kip Kiev

  1. Vandaag dit recept uitgeprobeerd. Helaas bleek dat mijn man tijdens de lunch de ham had opgemaakt dus die is vervangen door spek. Ook de bousin bleek niet goed meer te zijn dus ze zijn gevuld met een plakje cheddarcheese Was super lekker.
    Vind je blog trouwens erg leuk om te volgen. Heb al meerdere dingen uitgeprobeerd.

    • Wat leuk dat dan met aanpassingen het recept nog steeds lekker is (dat is juist het leukste aan koken :) )
      En bedankt voor het compliment, altijd leuk om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel