Kip Kiev

Kip Kiev
Ingrediënten: 3 kipfilets, Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden, zout, peper, rauwe ham, 1 ei, paneermeel, geraspte belegen kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 3 kipfilets open en bestrijk met een flinke laag Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden. Vouw de kipfilets dicht en bestrooi met zout en peper. Omwikkel elke kipfilet met 3 plakjes rauwe ham. Haal de kipfilets vervolgens door een geklutst ei en daarna door een mengsel van geraspte kaas en paneermeel. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Strooi nog wat extra geraspte kaas over de kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en friet. Eet smakelijk!


2 reacties op “Kip Kiev

  1. Vandaag dit recept uitgeprobeerd. Helaas bleek dat mijn man tijdens de lunch de ham had opgemaakt dus die is vervangen door spek. Ook de bousin bleek niet goed meer te zijn dus ze zijn gevuld met een plakje cheddarcheese Was super lekker.
    Vind je blog trouwens erg leuk om te volgen. Heb al meerdere dingen uitgeprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat