Aardappeltjes uit de Oven en Gevulde Schnitzel

Aardappeltjes uit de Oven en Gevulde Schnitzel
Aardappeltjes uit de Oven
Ingrediënten: 400 gram aardappels, 1 sjalotje, aardappelkruiden, olie,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 400 gram aardappels in blokjes (niet schillen). Verdeel de aardappelblokjes in een ovenschaal. Verdeel 1 gesnipperd sjalotje over de aardappels. Bestrooi met aardappelkruiden. Meng met een beetje olie. Zet de aardappeltjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Gevulde Schnitzel
Ingrediënten: 2 schnitzels, 4 plakjes ontbijtspek, 2 eetlepels appelstroop, 1 chipolataworstje,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Plet 2 schnitzels. Leg op elke schnitzel 2 plakjes ontbijtspek. Bestrijk elke schnitzel met 1 eetlepel appelstroop. Haal het vel van 1 chipolataworstje, snij het doormidden en leg het op beide schnitzels. Vouw de schnitzels en prik vast met een cocktailprikker. Leg de gevulde schnitzel in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat