Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Ingrediënten: elleboog macaroni, 2 dikke plakken ham, 2 kleine uien, 1 teen knoflook

Aantal personen: 1 (2 borden)

Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Snipper de uien en knoflook. Snijd de hamplakken in blokjes. Voeg de uien en knoflook in de koekenpan, na 5 minuutjes de ham erbij. Dit 5 minuten laten bakken. Schep op je bord wat macaroni, het ham-ui mengsel en doe er dan tomatenketchup op. Eet smakelijk!
(Anja is op het werk aan het BBQen, hoop dat het droog blijft, vandaar dat ik (Michel) het lekker simpel houd.)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat