Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Ingrediënten: elleboog macaroni, 2 dikke plakken ham, 2 kleine uien, 1 teen knoflook

Aantal personen: 1 (2 borden)

Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Snipper de uien en knoflook. Snijd de hamplakken in blokjes. Voeg de uien en knoflook in de koekenpan, na 5 minuutjes de ham erbij. Dit 5 minuten laten bakken. Schep op je bord wat macaroni, het ham-ui mengsel en doe er dan tomatenketchup op. Eet smakelijk!
(Anja is op het werk aan het BBQen, hoop dat het droog blijft, vandaar dat ik (Michel) het lekker simpel houd.)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel