Appel-Wortelsap

Appel-Wortelsap

We hebben even een Cuisinart Juicer te leen om te testen voor Brutsellog.eu , dat betekend gelijk in grote hoeveelheden wortels, appels en andere fruit soorten ingeslagen en dit is ons eerste sapje: Appel-Wortelsap.

Ingrediënten: 3 winterwortels, 4 Jonagold appels,

Maak de wortels schoon, was de appels en verwijder het klokkenhuis bij de appels. Doe alles in de juicer. Roer na het ‘juicen’ de sapjes nog goed door elkaar. Dit is genoeg voor ongeveer 650 ml!


2 reacties op “Appel-Wortelsap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel