Tzong Don in Oosterwolde

Wokrestaurant Tzong Don - Oosterwolde

Vandaag zijn we uitgenodigd bij Jan & Mieneke om hun verjaardagen te vieren. Dat werd gedaan bij wokrestaurant Tzong Don in Oosterwolde. Het is een restaurant met een gewoon Chinees restaurant gedeelte en een wokgedeelte. Wij hebben dat laatste gedaan. Er kon gegeten van soepen, koude voorgerechten, warme hoofdgerechten, wok, teppanyaki en nagerechten. Het eten was prima en het gezelschap gezellig.

Wokrestaurant Tzongdon
Venekoterweg 38a
8431 HH
Oosterwolde
Tel: 0516-515614


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel