Cupcakes met Topping

Cupcakes met Topping

Een paar weken terug heb ik deze cupcakes al gemaakt, deze keer heeft Britt ze alleen gemaakt. Dat stond namelijk hoog op haar verlanglijst om te doen en dit zijn ze geworden!

Ingrediënten: 250 gram roomboter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1/2 zakje citroensuiker,

Aantal cupcakes: 18

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe in een muffinvorm de papieren vormpjes. Mix 250 gram roomboter met 250 gram suiker tot het romig geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix dit tot een bleek en schuimig beslag. Voeg 250 gram bloem en 1/2 zakje citroensuiker toe en mix dit goed. Vul de cupcakes met het beslag. Zet de cupcakes ongeveer 30 tot 35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes goed afkoelen.

Botercrème
Ingrediënten: 250 gram roomboter, 250 gram poedersuiker, paar druppels blauwe kleurstof, discodip,

Mix 250 gram roomboter met 250 gram poedersuiker. Voeg een paar druppels blauwe kleurstof toe en meng tot het een egale kleur heeft. Doe alles in een slagroomspuit en versier de cupcakes. Strooi er als laatste eventueel wat discodip of zachte parels over.

Zet de cupcakes met botercrème wel koel! Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel