De Kookfabriek in Amsterdam ‘Cuisinart Lunch’

zalmtartaar met een ravioli van geitenkaas en ansjovis met citroenmayonaise lam met provolone kaas, wortelrijst, ratatouille en groene asperges met chorizo

cocktail van aardbeien met basilicum, met aardbeien-en-peper ijs, limoen-basilicum ijs en kletskop

Vandaag ben ik bij de presentatie geweest van de nieuwe Cuisinart producten, zo is er een juicer, oftewel sapcentrifuge, en een staafmixer in het assortiment gekomen. Daarnaast zijn de keukenmachines en de grill weer verbeterd. Gewoon om van te watertanden, een verlanglijstje is al snel gemaakt! De producten werden gedemonstreerd door Alain Caron, bekend als jurylid van Masterchef, en de koks van De Kookfabriek. Uiteraard mochten we er ook van genieten, zoals van de kiwi-ananas-limoen sapje en van wortelsap. Daarna was er een 3-gangen lunch die normaal ook in De Kookfabriek wordt geserveerd, namelijk de lente lunch a la Ron Blaauw.

Als voorgerecht kregen we zalmtartaar met een ravioli van geitenkaas en ansjovis met citroenmayonaise. Het hoofdgerecht was lam met provolone kaas, wortelrijst, ratatouille en groene asperges met chorizo en Het nagerecht was cocktail van aardbeien met basilicum, met aardbeien-en-peper ijs, limoen-basilicum ijs en kletskop. Uiteraard was alles bereid met de apparaten van Cuisinart. Het was echt superlekker, mooie apparaten.

De Kookfabriek
De Flinesstraat 4
1099 CB Amsterdam (Duivendrecht)
Tel: 020-4635635


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat