Spaghetti met Courgette en Ontbijtspek

Spaghetti met Courgette en Ontbijtspek

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 1 courgette, 100 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui met wat tijm toe en bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 in plakjes gesneden courgette toe en bak 5 minuten mee. Voeg 100 ml bouillon toe en laat 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>