Spätzle

Spätzle
Vandaag zijn we even naar Duitsland gegaan om inkopen te doen. Om weer een beetje het vakantiegevoel te krijgen hebben we spätzle, een kaassaus en bacon meegenomen. Makkelijk en snel!

Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 250 gram bacon, 2 uien, 200 gram geraspte Edammer kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het kookt 250 gram spätzle er door. Laat dit 20 minuten doorkoken. Bak ondertussen op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes bacon met 2 gesnipperde uien. Giet, als je nog te veel vocht bij de spätzle hebt iets af. Roer 200 gram geraspte Edammer kaas en de bacon, ui door de spätzle. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel