Rijst met Gehakt en Bosui

Rijst met Gehakt en Bosui
Ingrediƫnten: rijst, 250 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, serehpoeder, 4 eetlepels vissaus, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 scheutje citroensap, 3 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en los. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en serehpoeder (naar smaak toe), bak mee tot de ui zacht is. Maak ondertussen een saus van 4 eetlepels vissaus, 1 eetlepel donkere basterdsuiker en 1 scheutje citroensap. Voeg de saus, samen met 3 in ringen gesneden bosuien toe en warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat