Rijst met Gehakt en Bosui

Rijst met Gehakt en Bosui

Ingrediënten: rijst, 250 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, serehpoeder, 4 eetlepels vissaus, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 scheutje citroensap, 3 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en los. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en serehpoeder (naar smaak toe), bak mee tot de ui zacht is. Maak ondertussen een saus van 4 eetlepels vissaus, 1 eetlepel donkere basterdsuiker en 1 scheutje citroensap. Voeg de saus, samen met 3 in ringen gesneden bosuien toe en warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel