Rijst met Gehakt en Bosui

Rijst met Gehakt en Bosui

Ingrediënten: rijst, 250 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, serehpoeder, 4 eetlepels vissaus, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 scheutje citroensap, 3 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en los. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en serehpoeder (naar smaak toe), bak mee tot de ui zacht is. Maak ondertussen een saus van 4 eetlepels vissaus, 1 eetlepel donkere basterdsuiker en 1 scheutje citroensap. Voeg de saus, samen met 3 in ringen gesneden bosuien toe en warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>