Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaten

Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaten
Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, chilipoeder, komijnpoeder, gedroogde oregano, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 6 tortilla wraps, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 250 gram gehakt bruin en los. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak mee tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg naar smaak chilipoeder, komijnpoeder en gedroogde oregano toe. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng eventueel op smaak met wat zout. warm even door. Beleg 6 wraps met het gehakt mengsel en leg de wraps in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat