Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaten

Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaten

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, chilipoeder, komijnpoeder, gedroogde oregano, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 6 tortilla wraps, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 250 gram gehakt bruin en los. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak mee tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg naar smaak chilipoeder, komijnpoeder en gedroogde oregano toe. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng eventueel op smaak met wat zout. warm even door. Beleg 6 wraps met het gehakt mengsel en leg de wraps in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel