Macaroni met Kipfilet, Prei en Champignons

Macaroni met Kipfilet, Prei en Champignons

Ingrediënten: macaroni, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram champignons, 1 pakje Heinz tomaatblokjes met knoflook,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak mee tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot het zacht is. Voeg 1 pakje Heinz tomaatblokjes toe en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel