Macaroni met Kipfilet, Prei en Champignons

Macaroni met Kipfilet, Prei en Champignons

Ingrediënten: macaroni, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram champignons, 1 pakje Heinz tomaatblokjes met knoflook,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak mee tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot het zacht is. Voeg 1 pakje Heinz tomaatblokjes toe en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>