Macaroni met Kipfilet, Prei en Champignons

Macaroni met Kipfilet, Prei en Champignons
Ingrediƫnten: macaroni, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram champignons, 1 pakje Heinz tomaatblokjes met knoflook,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak mee tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot het zacht is. Voeg 1 pakje Heinz tomaatblokjes toe en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat