Gnocchi met Doperwten en Rauwe Ham

Gnocchi met Doperwten en Rauwe Ham

Ingrediënten: 100 gram rauwe ham, 1 ui, tijm, 200 gram doperwten, 500 gram gnocchi, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 100 gram in stukjes gesneden rauwe ham in hete olie, schep het uit de pan. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 200 gram doperwten toe en roerbak 5 minuten mee. Kook ondertussen in kokend water met wat zout 500 gram gnocchi gaar. Roer de gnocchi met de rauwe ham door de ui en doperwten. Strooi er op het bord nog geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel