Gnocchi met Doperwten en Rauwe Ham

Gnocchi met Doperwten en Rauwe Ham
Ingrediënten: 100 gram rauwe ham, 1 ui, tijm, 200 gram doperwten, 500 gram gnocchi, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 100 gram in stukjes gesneden rauwe ham in hete olie, schep het uit de pan. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 200 gram doperwten toe en roerbak 5 minuten mee. Kook ondertussen in kokend water met wat zout 500 gram gnocchi gaar. Roer de gnocchi met de rauwe ham door de ui en doperwten. Strooi er op het bord nog geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat