Rijst met Rundvlees, Wortel en Spitskool

Rijst met Rundvlees, Wortel en Spitskool
Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 350 gram rundvleesreepjes, 1 wortel, 300 gram spitskool, 1/2 potje Samasaya Daging Semur Saus,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot het glazig is. Voeg 350 gram rundvleesreepjes toe en bak mee tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 geraspte wortel en 300 gram gesneden spitskool toe. Roerbak tot de spitskool geslonken is. Voeg vervolgens 1/2 potje Samasaya Daging Semur Saus toe en roer het even door. Laat vervolgens 10 minuten op laag vuur goed warm worden. Serveer met de rijst, strooi er eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat