Rijst met Rundvlees, Wortel en Spitskool

Rijst met Rundvlees, Wortel en Spitskool

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 350 gram rundvleesreepjes, 1 wortel, 300 gram spitskool, 1/2 potje Samasaya Daging Semur Saus,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot het glazig is. Voeg 350 gram rundvleesreepjes toe en bak mee tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 geraspte wortel en 300 gram gesneden spitskool toe. Roerbak tot de spitskool geslonken is. Voeg vervolgens 1/2 potje Samasaya Daging Semur Saus toe en roer het even door. Laat vervolgens 10 minuten op laag vuur goed warm worden. Serveer met de rijst, strooi er eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel