Oven Chips

Oven Chips
Leuk om eens zelf te maken en zo de Moulinex Fresh Express uit te proberen, want ik en een kaasschaaf zijn geen vriendjes. Het resultaat mag er voor een eerste keer wezen, je bent er wel even mee bezig, een zak chips is sneller gekocht en opgegeten, maar het is wel leuk om te doen!

Ingrediënten: vastkokende aardappels, olie, zout, kruiden,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappels en snij in hele dunne plakjes. Dep de aardappelschijfjes droog en leg ze op een bakplaat. Bestrijk met olie en strooi er zout en kruiden (die je lekker vindt op), bestrijk ook de andere kant met wat olie en strooi er ook zout en kruiden op. Zet de bakplaat in de oven, wacht tot de chips gaat omkrullen, als het gaat omkrullen nog even een paar minuutjes er in laten en dan er uithalen. Laat de chips uitlekken op keukenpapier. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat