Wrap Gerookte Kip

Wrap Gerookte Kip

Ingrediënten: 2 wraps, Baxters Albert’s Victorian Chutney with citrus zest, botersla, 1 gerookte kipfilet,

Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met de Baxters Albert’s Victorian Chutney. Leg er vervolgens botersla en in stukjes gesneden gerookte kipfilet op. Vouw de wraps dicht en serveer. Eet smakelijk!


2 reacties op “Wrap Gerookte Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel