Varkenshaas Saté en Honing-Mosterd Kipsaté

Varkenshaas Saté Honing-Mosterd Kipsaté
Varkenshaas Saté

Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 eetlepel chilisaus, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel Samasaya ketjap manis, varkenshaas,

Maak een marinade van 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel chilisaus, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis. Marineer hierin de varkenshaas. Laat dit zeker een nachtje marineren. Je kan de saté in een koekenpan bakken, of zoals met dit weer lekker op de barbecue.

Honing-Mosterd Kipsaté

Ingrediënten: 1 eetlepel olie, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel grove mosterd, kipfilet,

Maak een marinade van 1 eetlepel olie, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel grove mosterd. Marineer hierin de kipfilet. Laat dit zeker een nachtje marineren. Je kan de saté in een koekenpan bakken, of zoals met dit weer lekker op de barbecue. In de pan is deze marinade wel kleverig en bakt snel aan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat