Varkenshaas Saté en Honing-Mosterd Kipsaté

Varkenshaas Saté Honing-Mosterd Kipsaté

Varkenshaas Saté
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 eetlepel chilisaus, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel Samasaya ketjap manis, varkenshaas,

Maak een marinade van 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel chilisaus, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis. Marineer hierin de varkenshaas. Laat dit zeker een nachtje marineren. Je kan de saté in een koekenpan bakken, of zoals met dit weer lekker op de barbecue.

Honing-Mosterd Kipsaté
Ingrediënten: 1 eetlepel olie, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel grove mosterd, kipfilet,

Maak een marinade van 1 eetlepel olie, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel grove mosterd. Marineer hierin de kipfilet. Laat dit zeker een nachtje marineren. Je kan de saté in een koekenpan bakken, of zoals met dit weer lekker op de barbecue. In de pan is deze marinade wel kleverig en bakt snel aan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel