Delphi’s in Utrecht

grieks restaurant Delphi's - Utrecht
Vandaag hadden we een afscheidsfeestje van een collega, borrelen bij Le Journal en daarna eten bij Delphi’s in Utrecht. Ik heb daar gegeten vooraf een carpaccio en als hoofdgerecht een traditioneel Grieks gerecht “Thrakiotiko” – mals kalfsvlees, aubergine, courgette, mosterd, knoflook en oregano (stoof). Als afsluiter van de avond een kopje thee. Het was erg lekker en gezellig! (O ja de foto is al gedateerd, het terras ziet er totaal anders uit!)

Delphi’s
Neude 29
3512 AE Utrecht
Tel: 030-2317147


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat