Delphi’s in Utrecht

grieks restaurant Delphi's - Utrecht

Vandaag hadden we een afscheidsfeestje van een collega, borrelen bij Le Journal en daarna eten bij Delphi’s in Utrecht. Ik heb daar gegeten vooraf een carpaccio en als hoofdgerecht een traditioneel Grieks gerecht “Thrakiotiko” – mals kalfsvlees, aubergine, courgette, mosterd, knoflook en oregano (stoof). Als afsluiter van de avond een kopje thee. Het was erg lekker en gezellig! (O ja de foto is al gedateerd, het terras ziet er totaal anders uit!)

Delphi’s
Neude 29
3512 AE Utrecht
Tel: 030-2317147


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel