Nasi Keboeli

Nasi Keboeli

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 3 teentjes knoflook, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, gekookte rijst (200 gram), 3 bosuien, ketjap manis,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 2 gesnipperde uien en 3 fijngehakte teentjes knoflook tot de uien zacht zijn. Voeg ketoembar, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat naar smaak toe, bak kort mee. Voeg de koude rijst en 3 in ringen gesneden bosuien toe en roer goed. Breng de nasi eventueel op smaak met ketjap manis en warm het geheel goed op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel