Nasi Keboeli

Nasi Keboeli

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 3 teentjes knoflook, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, gekookte rijst (200 gram), 3 bosuien, ketjap manis,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 2 gesnipperde uien en 3 fijngehakte teentjes knoflook tot de uien zacht zijn. Voeg ketoembar, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat naar smaak toe, bak kort mee. Voeg de koude rijst en 3 in ringen gesneden bosuien toe en roer goed. Breng de nasi eventueel op smaak met ketjap manis en warm het geheel goed op. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>