Pasta met Spinazie en Boursin

Pasta met Spinazie en Boursin
Ingrediënten: farfalle, zout, 150 gram hamblokjes, 1 ui, 300 gram spinazie, 3 eetlepels Boursin kruiden & knoflook,

Aantal personen: 3

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 150 gram hamblokjes met 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg beetje bij beetje 300 gram spinazie toe en laat de spinazie slinken. Roer er 3 eetlepels Boursin kruiden & knoflook toe en laat de Boursin smelten. Warm het geheel goed door. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel