Pizza

pizza

Ingrediënten: pizzadeeg met tomatensaus, salami, ui, rode paprika, champignons, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg op de bakplaat het pizzadeeg en besmeer met de tomatensaus. Beleg met plakjes salami en vervolgens met een gesnipperde ui, een in blokjes gesneden rode paprika en in plakjes gesneden champignons. Strooi er geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel