Fusilli Bolognese

Fusilli Bolognese
Ingrediënten: fusilli, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 wortel, scheutje rode wijn, 2 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 300 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg 1 geraspte wortel toe en bak kort mee. Giet er een scheutje rode wijn aan toe en laat de alcohol verdampen. Voeg daarna 2 in blokjes gesneden tomaten en 500 ml gezeefde tomaat toe en verkruimel er een bouillonblokje boven. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat