Ciabattini met Zoete Kip

Ciabattini met Zoete Kip

Ingrediënten: 3 eetlepels Samasaya ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel laos, 1 kipfilet, 2 ciabattini, 1 teentje knoflook, 150 gram blokjes ham, 250 gram champignons, 3 bosuien, sla,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal en 1 theelepel laos. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet voor minstens 3 uur. Verwarm de oven voor op 200 graden, bak de ciabattini’s ongeveer 6 minuten in de voorverwarmde oven. Bak de gemarineerde kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook en 150 gram blokjes ham tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak dit kort mee. Snij de ciabattini’s open en leg er een beetje sla op, beleg vervolgens met het kip, ham en champignons-mengsel. Eet smakelijk!


1 reactie op “Ciabattini met Zoete Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel