Ciabattini met Zoete Kip

Ciabattini met Zoete Kip
Ingrediƫnten: 3 eetlepels Samasaya ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel laos, 1 kipfilet, 2 ciabattini, 1 teentje knoflook, 150 gram blokjes ham, 250 gram champignons, 3 bosuien, sla,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal en 1 theelepel laos. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet voor minstens 3 uur. Verwarm de oven voor op 200 graden, bak de ciabattini’s ongeveer 6 minuten in de voorverwarmde oven. Bak de gemarineerde kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook en 150 gram blokjes ham tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak dit kort mee. Snij de ciabattini’s open en leg er een beetje sla op, beleg vervolgens met het kip, ham en champignons-mengsel. Eet smakelijk!


1 reactie op “Ciabattini met Zoete Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat