Bangers ‘n Mash met Doperwten

Bangers 'n Mash met Doperwten

Zo veel stelt het niet voor ‘Bangers ‘n Mash’, zeker als je voor kantenklare aardappelpuree kiest, je wilt nu eenmaal snel klaar zijn. De worst heb ik rondom bruin gebakken en daarna 10 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden verder laten garen, scheelt een boel vet! In de achtergebleven vet heb ik een in ringen gesneden ui gebakken en erbij een klein beetje water toegevoegd. Serveer de worst met de aardappelpuree en uienjus, erbij hebben we doperwten gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel