De Hof in Renswoude

De Hof - Scherpenzeel
Vandaag hebben we de Ronde van Vlaanderen gekeken, de start van de dames en ergens bij een kasseienstrook in Doorn (Ja er bestaat ook een Doorn in België!!). Na nog even een doorkomst te hebben gekeken in Berchem en daar in ‘t Sluwe Vosje nog wat tv-beelden te hebben opgepikt zijn we richting huis gegaan. Bijna thuis aangekomen zijn we nog even uit eten geweest bij Restaurant de Hof. Als voorgerecht had Britt de carpaccio, Michel een uiensoep en ik de beschonken champignons (in bierbeslag gefrituurde champignons’. Het hoofdgerecht was voor Michel en Britt de drie spiesjes ‘De Hof’ een kip-, rund- en varkensspies met een saus, zelf nam ik een wienerschnitzel ‘paris’ met champignons, ui, paprika en spekjes. Als toetje had Britt een sorbet royal en Michel en ik de frambozen-tiramisu met pistache ijs. We hebben heerlijk gegeten, een goede afsluiter van een leuk weekendje weg!

Restaurant De Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude
Tel: 0318-571213


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat