De Hof in Renswoude

De Hof - Scherpenzeel

Vandaag hebben we de Ronde van Vlaanderen gekeken, de start van de dames en ergens bij een kasseienstrook in Doorn (Ja er bestaat ook een Doorn in België!!). Na nog even een doorkomst te hebben gekeken in Berchem en daar in ‘t Sluwe Vosje nog wat tv-beelden te hebben opgepikt zijn we richting huis gegaan. Bijna thuis aangekomen zijn we nog even uit eten geweest bij Restaurant de Hof. Als voorgerecht had Britt de carpaccio, Michel een uiensoep en ik de beschonken champignons (in bierbeslag gefrituurde champignons’. Het hoofdgerecht was voor Michel en Britt de drie spiesjes ‘De Hof’ een kip-, rund- en varkensspies met een saus, zelf nam ik een wienerschnitzel ‘paris’ met champignons, ui, paprika en spekjes. Als toetje had Britt een sorbet royal en Michel en ik de frambozen-tiramisu met pistache ijs. We hebben heerlijk gegeten, een goede afsluiter van een leuk weekendje weg!

Restaurant De Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude
Tel: 0318-571213


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel