Kapittelhuis in Gent

Kapittelhuis - Gent huisgemaakte lasagne Kapittelhuis - Gent Turkse salade

Tijdens het shoppen in Gent hebben we gegeten bij Kapittelhuis. Michel en ik hebben beide de huisgemaakte lasagne genomen (met spinazie, ham, champignons en worteltjes er in) Britt koos voor de Turkse salade met fetakaas en olijven. Lekker gegeten.

Kapittelhuis
Lange Kruisstraat 4
9000 Gent
Tel (0032)(0)9-2337744


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel