Brasserie De Swaene in Knesselare

Brasserie De Swaene - Knesselare
We zijn lekker een weekendje weg naar België, shoppen en kijken naar de Ronde van Vlaanderen. Vandaag zijn we aangekomen in ons hotel en na het uitpakken zijn we op zoek gegaan naar een leuke eetgelegenheid. Dat werd Brasserie De Swaene, we hadden geluk er was nog een tafeltje vrij, zo druk is het er. We hebben er gekozen voor fondue variee, dat doe je thuis niet zo snel met zijn drieën. Het bestond uit lams- en rundvlees, kipfilet, varkenshaas, grillworst en gehaktballetjes. Erbij vier verschillende sauzen, frites en een salade. Het was lekker en goed vlees en je kon er lekker lang over doen. Als toetje hebben we op Britt een milkshake banaan, Michel een chocolademousse en ik, uiteraard, een dame blanche. Echt een aanrader om hier te eten!

Brasserie De Swaene
De Plaats 4
9910 Knesselare (België)
Tel: (0032)(0)9-3740975


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat