Brasserie De Swaene in Knesselare

Brasserie De Swaene - Knesselare

We zijn lekker een weekendje weg naar België, shoppen en kijken naar de Ronde van Vlaanderen. Vandaag zijn we aangekomen in ons hotel en na het uitpakken zijn we op zoek gegaan naar een leuke eetgelegenheid. Dat werd Brasserie De Swaene, we hadden geluk er was nog een tafeltje vrij, zo druk is het er. We hebben er gekozen voor fondue variee, dat doe je thuis niet zo snel met zijn drieën. Het bestond uit lams- en rundvlees, kipfilet, varkenshaas, grillworst en gehaktballetjes. Erbij vier verschillende sauzen, frites en een salade. Het was lekker en goed vlees en je kon er lekker lang over doen. Als toetje hebben we op Britt een milkshake banaan, Michel een chocolademousse en ik, uiteraard, een dame blanche. Echt een aanrader om hier te eten!

Brasserie De Swaene
De Plaats 4
9910 Knesselare (België)
Tel: (0032)(0)9-3740975


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel