Rijst met Rundvleesreepjes en Sugarsnaps

Rijst met Rundvleesreepjes en Sugarsnaps
Ingrediënten: rijst, 300 gram rundvleesreepjes, 100 gram sugarsnaps, 2 portobello’s, 3 bosuien,5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus, 100 gram cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg als de rundvleesreepjes bruin zijn 100 gram sugarsnaps, 2 in plakjes gesneden portobello’s en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Maak ondertussen de saus. Meng in een kom 5 eetlepels zoete chilisaus en 2 eetlepels sojasaus. Roer goed. Giet de saus bij de sugarsnaps. Roerbak nog 2 minuten. Voeg 100 gram cashewnoten toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel