Rijst met Rundvleesreepjes en Sugarsnaps

Rijst met Rundvleesreepjes en Sugarsnaps

Ingrediënten: rijst, 300 gram rundvleesreepjes, 100 gram sugarsnaps, 2 portobello’s, 3 bosuien,5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus, 100 gram cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg als de rundvleesreepjes bruin zijn 100 gram sugarsnaps, 2 in plakjes gesneden portobello’s en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Maak ondertussen de saus. Meng in een kom 5 eetlepels zoete chilisaus en 2 eetlepels sojasaus. Roer goed. Giet de saus bij de sugarsnaps. Roerbak nog 2 minuten. Voeg 100 gram cashewnoten toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *