Van Der Valk Hotel Witte Bergen in Eemnes

Van Der Valk Hotel Witte Bergen Voorgerecht Van Der Valk Hotel Witte Bergen Hoofdgerecht

Van Der Valk Hotel Witte Bergen Nagerecht

Vandaag was er weer eens een probleem met de trein richting huis, daarom ben ik maar met de trein de andere kant op gereden naar het werk van Michel. Vanaf daar kon ik mooi meerijden in de auto naar huis. Om file te vermijden, en ook gewoon omdat het lekker is hebben we onderweg gegeten.

Op ons gemak het driegangen maandmenu bij Hotel de Witte Bergen langs de A1. Als vooraf kregen we een Noorse stapelaar, brood met dun rundsentrecote met balsamico-azijn en een salade. Het hoofdgerecht was een mixed grill met vier soorten vlees en een gepofte aardappel met kruidenboter. Erbij een salade van de saladebar, frites, gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes. En alsof het niet genoeg was een wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom.

Gelukkig hebben we onze tijd genomen om lekker te eten van dit alles. Het heeft ons erg gesmaakt en we hadden overigens een super serveerster! Aanrader dus.

Van Der Valk Hotel Hilversum De Witte Bergen
Rijksweg 2
3755 MV Eemnes (Laren)
Tel: 035-5395800


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel