Rijst met Kip Curry en Appel, Erwten en Worteltjes

Rijst met Kip Curry en Appel, Erwten en Worteltjes

Ingrediënten; rijst, 1 kipfilet, zout, peper, 2 uien, 1 teentje knoflook, kerriepoeder, 3 tomaten, 1 blik (400 gram) doperwten en worteltjes, 200 ml kokosmelk, 1 appel,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet, bestrooit met zout en peper, tot het bruin is. Voeg 2 gesnipperde uien, 1 teentje knoflook en kerriepoeder naar smaak toe. Stoof ongeveer 5 minuten. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik doperwten en worteltjes (uitgelekt) en 200 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Voeg 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe. Laat het vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>