Rijst met Kip Curry en Appel, Erwten en Worteltjes

Rijst met Kip Curry en Appel, Erwten en Worteltjes

Ingrediënten; rijst, 1 kipfilet, zout, peper, 2 uien, 1 teentje knoflook, kerriepoeder, 3 tomaten, 1 blik (400 gram) doperwten en worteltjes, 200 ml kokosmelk, 1 appel,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet, bestrooit met zout en peper, tot het bruin is. Voeg 2 gesnipperde uien, 1 teentje knoflook en kerriepoeder naar smaak toe. Stoof ongeveer 5 minuten. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik doperwten en worteltjes (uitgelekt) en 200 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Voeg 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe. Laat het vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel