Kip Siam

Kip Siam
Ingrediƫnten: rijst, 2 kipfilets, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 3 eetlepels oestersaus, 1 Maggi bouillonkuipje kip, 3 bosuien, 100 gram cashewnoten,

Aantal personen: 4

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens de 3 in reepjes gesneden paprika’s toe en bak 3 minuten mee. Voeg 3 eetlepels oestersaus en 1 Maggi bouillonkuipje toe. Laat het geheel 5 minuten doorwarmen. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en 100 gram cashewnoten toe, warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat