Macaroni met Rundvlees en Champignons

Macaroni met Rundvlees en Champignons

Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water, 1 Maggi bouillonkuipje rundvlees,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni al dente beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water en 1 Maggi bouillonkuipje toe. Laat op laag vuur het geheel in 10 minuten goed doorwarmen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>