Macaroni met Rundvlees en Champignons

Macaroni met Rundvlees en Champignons

Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water, 1 Maggi bouillonkuipje rundvlees,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni al dente beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water en 1 Maggi bouillonkuipje toe. Laat op laag vuur het geheel in 10 minuten goed doorwarmen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel