Macaroni met Rundvlees en Champignons

Macaroni met Rundvlees en Champignons
Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water, 1 Maggi bouillonkuipje rundvlees,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni al dente beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water en 1 Maggi bouillonkuipje toe. Laat op laag vuur het geheel in 10 minuten goed doorwarmen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat