Fusilli met Spinazie, Gerookte Kip en Tomatensaus

Fusilli met Spinazie, Gerookte Kip en Tomatensaus
Van de gehaktballetjes in tomatensaus van gisteren had ik nog tomatensaus over, dit kon ik mooi gebruiken voor deze pasta.
Ingrediënten: fusilli, zout, 300 gram spinazie, tomatensaus, 1 gerookte kipfilet,

Aantal personen: 2

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Roerbak 300 gram spinazie tot het geslonken is in hete olie. Voeg de tomatensaus en 1 in stukjes gesneden gerookte kipfilet toe. Warm het geheel op laag vuur goed door. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!


1 reactie op “Fusilli met Spinazie, Gerookte Kip en Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat