Fusilli met Spinazie, Gerookte Kip en Tomatensaus

Fusilli met Spinazie, Gerookte Kip en Tomatensaus

Van de gehaktballetjes in tomatensaus van gisteren had ik nog tomatensaus over, dit kon ik mooi gebruiken voor deze pasta.

Ingrediënten: fusilli, zout, 300 gram spinazie, tomatensaus, 1 gerookte kipfilet,

Aantal personen: 2

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Roerbak 300 gram spinazie tot het geslonken is in hete olie. Voeg de tomatensaus en 1 in stukjes gesneden gerookte kipfilet toe. Warm het geheel op laag vuur goed door. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!


Één reactie op “Fusilli met Spinazie, Gerookte Kip en Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel