Gehaktballetjes in Tomatensaus

Gehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediënten: 1 ui, 500 ml gezeefde tomaat, 100 ml bouillon, 3 tomaten, 12 gehaktballetjes (AH), peterselie, 1 eetlepel maizena,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 100 ml bouillon en 3 in stukjes gesneden tomaten toe. Breng aan de kook. Voeg 12 gehaktballetjes toe en laat het op middelhoog vuur 30 minuten koken. Roer er naar smaak peterselie door. Bindt de saus eventueel met 1 eetlepel maïzena met een beetje koud water. Erbij hebben we röstirondjes gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat