Berenklauw van Varkenshaas met Pindasaus

Berenklauw van Varkenshaas

Ingrediënten: 2 varkenshaasjes, 1 ui, 8 plakjes ontbijtspek, peper, zout,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Snij beide varkenshaasjes in 5 stukken. Rijg de varkenshaas afwisselend met 1 plakje ontbijtspek en 1 stukje ui aan een satéstokje. Kruid met zout en peper. Bak de ‘bereklauw van varkenshaas’ rondom bruin in hete boter. Leg het vervolgens in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Pindasaus
Ingrediënten: 2 eetlepels pindakaas, 50 ml kookroom, 1 theelepel sambal, een scheutje limoensap, 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,

Smelt 2 eetlepels pindakaas op middelhoog vuur met 50 ml kookroom, 1 theelepel sambal, een scheutje limoensap, 1/2 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus. Voeg op het laatst een beetje water toe, dan schift het niet.

Verder hebben wij er friet en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel