Berenklauw van Varkenshaas met Pindasaus

Berenklauw van Varkenshaas
Ingrediënten: 2 varkenshaasjes, 1 ui, 8 plakjes ontbijtspek, peper, zout,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Snij beide varkenshaasjes in 5 stukken. Rijg de varkenshaas afwisselend met 1 plakje ontbijtspek en 1 stukje ui aan een satéstokje. Kruid met zout en peper. Bak de ‘bereklauw van varkenshaas’ rondom bruin in hete boter. Leg het vervolgens in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Pindasaus
Ingrediënten: 2 eetlepels pindakaas, 50 ml kookroom, 1 theelepel sambal, een scheutje limoensap, 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,

Smelt 2 eetlepels pindakaas op middelhoog vuur met 50 ml kookroom, 1 theelepel sambal, een scheutje limoensap, 1/2 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus. Voeg op het laatst een beetje water toe, dan schift het niet.

Verder hebben wij er friet en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat