Broodje Hamburger met Champignons en Ontbijtspek

Broodje Hamburger met Champignons en Ontbijtspek
Ingrediƫnten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 125 gram champignons, 2 hamburgers, 2 tijgerbollen, sla,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig, voeg 1 in ringen gesneden ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 125 gram champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Bak ondertussen 2 hamburgers bruin op de hete gril. Beleg 2 tijgerbollen met een beetje sla, leg hierop de hamburgers en schep er vervolgens het spek-ui mengsel over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat