Broodje Hamburger met Champignons en Ontbijtspek

Broodje Hamburger met Champignons en Ontbijtspek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 125 gram champignons, 2 hamburgers, 2 tijgerbollen, sla,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig, voeg 1 in ringen gesneden ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 125 gram champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Bak ondertussen 2 hamburgers bruin op de hete gril. Beleg 2 tijgerbollen met een beetje sla, leg hierop de hamburgers en schep er vervolgens het spek-ui mengsel over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>