Broodje Hamburger met Champignons en Ontbijtspek

Broodje Hamburger met Champignons en Ontbijtspek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 125 gram champignons, 2 hamburgers, 2 tijgerbollen, sla,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig, voeg 1 in ringen gesneden ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 125 gram champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Bak ondertussen 2 hamburgers bruin op de hete gril. Beleg 2 tijgerbollen met een beetje sla, leg hierop de hamburgers en schep er vervolgens het spek-ui mengsel over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel