Macaroni met Shoarma

Macaroni met Shoarma

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 400 gram shoarmavlees, 1 rode paprika, 250 gram champignons, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 400 gram shoarmavlees toe en bak mee tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en bak mee tot het zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Serveer met de macaroni en knoflooksaus naar smaak. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel