Schnitzel met Sugarsnaps, Shiitake en Worteltjes

Schnitzel met Sugarsnaps, Shiitake en Worteltjes

Ingrediënten: 2 schnitzels, 100 gram sugarsnaps, 3 bosuien, 100 gram shiitake, 1 klein blikje worteltjes, 250 ml bouillon, 50 ml kookroom, 1 eetlepel aardappelzetmeel,

Aantal personen: 3

Snij 2 schnitzels in reepjes. Bak de schnitzelreepjes om en om bruin in hete olie. Voeg 100 gram in lengte gehalveerde sugarsnaps toe en bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en 100 gram in plakjes gesneden shiitake toe en bak mee tot de shiitakes zacht is. Voeg vervolgens 1 uitgelekt blikje worteltjes en 250 ml bouillon toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Voeg 50 ml kookroom en 1 eetlepel aardappelzetmeel toe en roer door tot de saus bindt. Wij hebben er krieltjes uit de Lékué braadstromer bij gegeten. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>