Macaroni met Courgette en Ontbijtspek in Kaassaus

Macaroni met Courgette en Ontbijtspek in Kaassaus

Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 sjalotje, 1 courgette, 100 ml kookroom, 100 ml water, 1 groentebouillonblokje, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 1 fijngehakt sjalotje en 1 in stukjes gesneden courgette toe en bak tot de courgette zacht is. Voeg vervolgens 100 ml kookroom, 100 ml water en 1 groentebouillonblokje toe. Breng al roerend aan de kook en los zo het bouillonblokje op. Haal de pan van het vuur af en laat al roerende 100 gram geraspte kaas in de saus smelten. Serveer de saus met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel