Mihoen met Kipfilet en Paprika in Kecapsaus

Mihoen met Kipfilet en Paprika in Kecapsaus

Ingrediënten: mihoen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 1 potje Samasaya kecap saus,

Aantal personen: 3

Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gele en 1 groene in reepjes gesneden paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 1 potje Samasaya kecap saus en een klein beetje water toe. Roer even door en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de mihoen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel