Mihoen met Kipfilet en Paprika in Kecapsaus

Mihoen met Kipfilet en Paprika in Kecapsaus

Ingrediënten: mihoen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 1 potje Samasaya kecap saus,

Aantal personen: 3

Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gele en 1 groene in reepjes gesneden paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 1 potje Samasaya kecap saus en een klein beetje water toe. Roer even door en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de mihoen. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>