Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten: spaghetti, zout, 2 uien, 1 wortel, 300 gram gehakt, scheutje witte wijn, 200 ml bouillon, 1 blik tomaatblokjes,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien en 1 in blokjes gesneden wortel tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 200 ml bouillon en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het geheel nog 15 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer de saus met de spaghetti en eventueel wat geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel