Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 2 uien, 1 wortel, 300 gram gehakt, scheutje witte wijn, 200 ml bouillon, 1 blik tomaatblokjes,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien en 1 in blokjes gesneden wortel tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 200 ml bouillon en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het geheel nog 15 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer de saus met de spaghetti en eventueel wat geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour