Spaghetti met Chorizo, Doperwten en Tomatensaus

Spaghetti met Chorizo, Doperwten en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 1 pakje Cirio tomaatblokjes met ui en knoflook, 200 gram doperwten,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram in reepjes gesneden plakjes chorizo bijna knapperig in een hete koekenpan. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 pakje Cirio tomaatblokjes met ui en knoflook en 200 gram doperwten toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti (en eventueel geraspte kaas). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel