Quignon in Utrecht

Quignon -Utrecht Clubsandwich Quignon -Utrecht olijf-ciabatta met brie

Vandaag geshopt in Utrecht, en daar zijn genoeg grand cafés, lunchrooms en restaurantjes. Wij hebben vandaag een tafeltje bemachtigt bij grand café Quignon aan de Oudegracht, waar we lekker hebben geluncht. Michel nam er de twee ambachtelijke kroketten met brood, Britt nam de olijf ciabatta met brie, tomaat en pesto en zelf nam ik de clubsandwich met gerookte kip, tomaat, bacon, avocado-mayonaise en chips. Het was heerlijk, de clubsandwich was in ieder geval goed belegd en ook de rest zag er smakelijk uit.

Quignon
Oudegracht 134
3511 AX Utrecht
Te;: 030-2257062


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat