Quignon in Utrecht

Quignon -Utrecht Clubsandwich Quignon -Utrecht olijf-ciabatta met brie

Vandaag geshopt in Utrecht, en daar zijn genoeg grand cafés, lunchrooms en restaurantjes. Wij hebben vandaag een tafeltje bemachtigt bij grand café Quignon aan de Oudegracht, waar we lekker hebben geluncht. Michel nam er de twee ambachtelijke kroketten met brood, Britt nam de olijf ciabatta met brie, tomaat en pesto en zelf nam ik de clubsandwich met gerookte kip, tomaat, bacon, avocado-mayonaise en chips. Het was heerlijk, de clubsandwich was in ieder geval goed belegd en ook de rest zag er smakelijk uit.

Quignon
Oudegracht 134
3511 AX Utrecht
Te;: 030-2257062


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel