Spaghetti met Sperzieboontjes en Tomatensaus

Spaghetti met Sperzieboontjes en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 gele paprika, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml water, 1 bouillonblokje, 150 gram sperziebonen, gedroogde Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 gesneden gele paprika tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 100 ml water en 1 bouillonblokje. Breng kort aan de kook. Voeg 150 gram sperziebonen toe. Breng op smaak met gedroogde Italiaanse kruiden. Laat het geheel nog 20 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel