Kip in Tomatensaus

Kip in Tomatensaus

Ingrediënten: 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, 3 kipfilets, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit, in hete boter, 1 gesnipperd sjalotje met 2 fijngehakte teentjes knoflook en een beetje tijm tot het sjalotje zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe en breng het kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Snij 3 kipfilets in blokjes. Doe de kipfiletblokjes in een ovenschaal. Giet de saus over de kipfilet. Strooi er stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. Lekker met een pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel