Rijst met Kipfilet en Paprika in Kokossaus

Rijst met Kipfilet en Paprika in Kokossaus

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 eetlepel Thai Kitchen red curry paste, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 400 ml kokosmelk, 1 eetlepel vissaus, 3 bosuien, 1/2 eetlepel maïzena, 2 eetlepels water,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 eetlepel red curry paste tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak mee tot het bruin is. Voeg 1 in reepjes gesneden groene paprika en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk, 1 eetlepel vissaus en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Breng kort aan de kook. Voeg een papje van 1/2 eetlepel maïzena en 2 eetlepels water toe. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

3 gedachten over “Rijst met Kipfilet en Paprika in Kokossaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *