Macaroni met Shoarma

Macaroni met Shoarma
Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram shoarma, 1 ui, 250 gram champignons, knoflooksaus,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram shoarmareepjes bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot het zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot het zacht is. Giet de macaroni af en voeg toe aan de shoarma. Doe er op je bord knoflooksaus naar eigen smaak toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel