Shaslick Schotel

Shaslick Schotel

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 oranje paprika, 1 eetlepel kerriepoeder, 8 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn, 150 ml water, zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels bruin in hete boter. Schep de schnitzel uit de pan als het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui en de gesneden rode, gele en oranje paprika toe. Bak 3 minuten. Voeg 1 eetlepel kerriepoeder toe en bak even mee. Voeg vervolgens 8 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn en 150 ml water toe. Roer goed door. Doe het vlees terug in de pan en laat het geheel 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met frietjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel