Shaslick Schotel

Shaslick Schotel
Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 oranje paprika, 1 eetlepel kerriepoeder, 8 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn, 150 ml water, zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels bruin in hete boter. Schep de schnitzel uit de pan als het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui en de gesneden rode, gele en oranje paprika toe. Bak 3 minuten. Voeg 1 eetlepel kerriepoeder toe en bak even mee. Voeg vervolgens 8 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn en 150 ml water toe. Roer goed door. Doe het vlees terug in de pan en laat het geheel 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met frietjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat