Kip Curry met Doperwten en Worteltjes

Kip Curry met Doperwten en Worteltjes

Ingrediënten; rijst, 1 kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 appel, kerriepoeder, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik (400 gram) doperwten en worteltjes, 200 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook en 1 in blokjes gesneden appel (geschild) toe. Stoof ongeveer 5 minuten. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blik doperwten en worteltjes (uitgelekt) en 200 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Laat het vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


3 reacties op “Kip Curry met Doperwten en Worteltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel